Η SUZUKI στην κορυφή της αγοράς αυτοκινήτου: Τριπλή πρωτιά για τον Δεκέμβριο και εντυπωσιακή αύξηση για το 2023

Στο κλείσιμο του 2023, η SUZUKI ανεβαίνει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου και σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ανεπανάληπτης επιτυχίας. Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις με ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο μάλιστα ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση αντικατοπτρίζει την προτίμηση  και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα μοντέλα της SUZUKI.

Το VITARA, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το VITARA αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει άριστη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της SUZUKI στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για την SUZUKI. Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η SUZUKI ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας μια εκρηκτική αύξηση 72,3%. Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων η SUZUKI κατέλαβε την 3η θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%.  Αυτή η εκπληκτική αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Η SUZUKI παραμένει προσηλωμένη στην παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων στην αγορά αυτοκινήτων, και ευχαριστεί τους πελάτες της για τη συνεχή τους εμπιστοσύνη και υποστήριξη.